RÓLUNK

A Jatektoys alapítói már közel 20 éve foglalkoznak gyermekjátékok értékesítésével online és bolti formában is egyaránt. A 2020-as évre az online forgalom megnövekedése és az egyre növekvő igények hatására hoztuk létre webshopunkat, ahol folyamatosan bővülő árukészlettel várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, hiszen a 20 év alatt magyar és külföldi gyártókkal kialakított kapcsolatoknak köszönhetően a legújabb és legnépszerűbb termékek között válogathat oldalunkon! Az évek alatt több tízezer elégedett vásárlót tudhatunk magunk mögött, rengetek pozitív visszajelzéssel.

Kínálatunkban találhatóak plüssök, triciklik, műanyag termékek, jelmezek... és a sor egyre csak bővülni és bővülni fog :) 

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége keressen minket bátran telefonon vagy e-mailben. Ezekre a lehető leghamarabb igyekszünk válaszolni.

Elérhetőség

  • E-mail: info@jatektoys.hu
  • Telefonszám: (06) 70 727-5070 (H-P 10.00-17.00)

A piacon szerzett sok éves tapasztalatnak köszönhetően garantáljuk a megbízhatóságot és a professzionalizmust.

Sajnos az összes pozitív visszajelzést, amit kapunk nem tudjuk megosztani Önökkel, de kiválogattunk pár Facebook üzenetet, amiben egy-két vevőnk vásárlás utáni visszajelzést láthatják. Természetesen név nélkül, hiszen fontos számunkra avásárlói adatok védelme is! Az ilyen üzeneteknek mindig nagyon örülünk, hiszen számunkra is nagyon fontos a visszajelzés a vásárlás élményéről és a termékeinkről, hogy fejlődni tudjunk és mindig a legtöbbet tudjuk nyújtani vásárlóinknak!

Üdvözlettel,

Jatektoys Csapata

Játék a javából!